Vāji sālīti gurķi

Labāk izmantot nelielas burkas. Gurķus izlasa, nomazgā, pa vidu burkās liek garšvielas, pārlej ar sālījumu. Virspusē liek slogu. Pēc 2-3 dienām gurķi gatavi lietošanai.

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Nam, saaliiti gurkiishi. Kas var buut labaaks?
10.08.2008. plkst. 10:12
Es ar nedaudz cukura uzšauju ,,
18.07.2007. plkst. 10:32
Ir garšīgi, es jau nomēģināju.!>>>
28.06.2007. plkst. 15:35
bietite
Uz 1l udens 50 g sals( 2 edamkarotes).Es lieku vel mazliet cukura, bet tas jau ir gaumes jautajums.
08.06.2007. plkst. 13:39
siika
Būtu labi, ja zinātu cik daudz sāls uz kādu ūdens daudzumu jāliek?
07.06.2007. plkst. 20:52

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 26. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Vidēji vienā šokolādes batoniņā ir atrodamas 8 insektu kājas

Pasākumi

Sarauj, sarauj Latvija

Īpaši hokeja faniem - īpašs piedāvājums krodziņā "Čau Rasma"...