Vāji sālīti gurķi

Labāk izmantot nelielas burkas. Gurķus izlasa, nomazgā, pa vidu burkās liek garšvielas, pārlej ar sālījumu. Virspusē liek slogu. Pēc 2-3 dienām gurķi gatavi lietošanai.

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Nam, saaliiti gurkiishi. Kas var buut labaaks?
10.08.2008. plkst. 10:12
Es ar nedaudz cukura uzšauju ,,
18.07.2007. plkst. 10:32
Ir garšīgi, es jau nomēģināju.!>>>
28.06.2007. plkst. 15:35
bietite
Uz 1l udens 50 g sals( 2 edamkarotes).Es lieku vel mazliet cukura, bet tas jau ir gaumes jautajums.
08.06.2007. plkst. 13:39
siika
Būtu labi, ja zinātu cik daudz sāls uz kādu ūdens daudzumu jāliek?
07.06.2007. plkst. 20:52

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Ja vīnogas ieliksiet mikroviļņu krāsnī, tās pārsprāgs

Pasākumi

Latvijā iznāks grupas “Mumiy Troll” jaunais albums “8”

“8” ir astotais grupas “Mumiy Troll” albums, kas Latvijā klajā nāk kompānijas “Platforma Music” apgādā. No 1.septembra albumu varēs lejupielādēt portālā www.PlatformaMusic.lv,...