Marinēti kolrābji

Kolrābjus notīra, nomazgā un sagriež nelielās daļās. Liek vājā etiķūdenī un vāra 5min. Kolrābjus liek caurdurī, atdzesē un liek burkās. Ūdeni ar cukuru un sāli uzvāra, atdzesē, pievieno etiķi un pārlej ar šķidrumu kolrābjus. LIeteicams gatavot nelielās burkās - tad šos dārzeņus var iegūt ar dažādu garšu un aromātu, pievienojot gan dilles, gan ķiploku daiviņas, gan bazilika lapas, gan estragonu. Burkas aizvāko un liek vēsā vietā.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 08. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kakao – šokolādes galvenā sastāvdaļa – ir kaitēkļu apsēstākais koks džungļos

Pasākumi

Skūpsts zemei Pēteris Džigurs. Personālizstāde

Es skūpstu zemi,
Un tas Dvēseli balto,
Un savas mākslas gribu jūtu,
Kā savu dienu mākslinieks.
P.Džigurs...