Marinēti kolrābji

Kolrābjus notīra, nomazgā un sagriež nelielās daļās. Liek vājā etiķūdenī un vāra 5min. Kolrābjus liek caurdurī, atdzesē un liek burkās. Ūdeni ar cukuru un sāli uzvāra, atdzesē, pievieno etiķi un pārlej ar šķidrumu kolrābjus. LIeteicams gatavot nelielās burkās - tad šos dārzeņus var iegūt ar dažādu garšu un aromātu, pievienojot gan dilles, gan ķiploku daiviņas, gan bazilika lapas, gan estragonu. Burkas aizvāko un liek vēsā vietā.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 25. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Lielākā varžu kājiņu eksportētājvalsts ir Japāna

Pasākumi

Iznācis jauns Jāņa Stībeļa albums angļu valodā

Decembra vidū iznācis jauns Jāņa Stībeļa albums angļu valodā ar nosaukumu „Secret Mission”. Plānots, ka tas netiks izdots CD formātā un būs pieejams galvenokārt tikai lejupielādei....