Marinēti kolrābji

Kolrābjus notīra, nomazgā un sagriež nelielās daļās. Liek vājā etiķūdenī un vāra 5min. Kolrābjus liek caurdurī, atdzesē un liek burkās. Ūdeni ar cukuru un sāli uzvāra, atdzesē, pievieno etiķi un pārlej ar šķidrumu kolrābjus. LIeteicams gatavot nelielās burkās - tad šos dārzeņus var iegūt ar dažādu garšu un aromātu, pievienojot gan dilles, gan ķiploku daiviņas, gan bazilika lapas, gan estragonu. Burkas aizvāko un liek vēsā vietā.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mīnus 40 grādu temperatūrā pēc Celsija cilvēks zaudē aptuveni 14,4 kalorijas stundā elpojot

Pasākumi

Atbalsti Valmieras jaunos talantus! Ziedo Valmieras Mūzikas skolas kosmētiskajam remontam!

JCI Latvia organizē starptautisku labdarības projektu „Atbalsts Valmieras Mūzikas skolai” ar mērķi – veidot harmonisku un skaistu mācību vidi. Projekta pirmās daļas rezultātā...