Marinēti sarkanie kāposti

Komentāri (1) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
anna
Kāpēc tik sarežģīti? Kāpostus sagriež, ieliek burkās un pārlej ar vārošu vidēji stipru marinādi. Visa māksla. Garšo lieliski. Galvenais - garšīga marināde.
28.06.2008. plkst. 18:30

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 27. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Mikroviļņi tika izgudroti pēc tam, kad zinātnieks nogāja gar radara lampu un šokolāde izkusa viņa kabatā

Pasākumi

Jelgavā jau top smilšu skulptūras

4. jūnijā Uzvaras parkā darbu pie Ceļu būvniecības sabiedrības „Igate” 6 m augstās smilšu skulptūras „Vēstures līkločos” uzsāka mākslinieku komanda – Ainārs Zingniks, Danute...