Sālīti aromātiski gurķi

Komentāri (6) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
klukste
Es ar šādu 3 x pārliešanu pēdējā laikā gatavoju gurķus priekš ziemas: uzleju vārošu sālsūdeni un nākošā dienā,kad atdzisis,uzvāru atkal un uzleju. Un tā 3 x. Pēdējā reizē burkai uzvalcēju metāla vāciņu un man sanākuši skābēti gurķīši. Dzīvoklī stāv līdz pat pavasarim. Es tikai tagad esmu aizmirsusi, kurā mēnesī tas viss ir jāskābē,lai iznāktu kraukšķīgi:jaunā vai vecā? Ar kāpostiem ir tieši tāpat. Vienā mēnesī iznāk kraukšķīgi kāposti, otrā - pamīksti vārīšanai,bet vienādi garšīgi ir abejādi.
16.07.2009. plkst. 14:00
Izmēģināju. Gurķīši sanāca makten labi. (: Kas var būt labāks par šo. ;) Super! mmm..
05.09.2008. plkst. 16:49
acs
Es pēc 3 dienu pastāvēšanas burkā sālsūdenī- noleju to , uzvāru un leju virsū ,lieku vāku un uz pagrabu.Garšīgi sakāk.Protams garšvielas, sāli 2 ēdamkarotes uz litru.
29.07.2008. plkst. 11:34
klasiskā
baigi labie....kraukšķīgi!
11.12.2007. plkst. 19:02
Jā , ar mārrutkiem jābūt ļoti uzmanīgiem , jo tad var arī neiznākt aromātiski tie gurķi ,,
18.07.2007. plkst. 10:31
nu nez vai pēc divu nedēļu stāvēšanas, būtu prātīgi to visu aizvākot un glabāt. Šādas receptes paredzētas "ātrai" lietošanai nevis ilgstošai glabāšanai. Pēc pieredzes- mārrutki iŗ tik pat viltīgi kā asās piparu pākstītes, visu viegli sabojāt pārdozējot, ja vien neesat patiesi ugunīgu ēdienu cienītājs. :D
10.07.2007. plkst. 12:28

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pēc pārēšanās dzirde kļūst mazāk asa

Pasākumi

Kultūras un atpūtas pasākumi Alūksnē septembrī

Alūksnē septembrī

1. septembrī 19.00 - 23.00 Alūksnes tautas namā Andra Kiviča koncerts. Ieeja bez maksas.

6. septembrī 9.45 stacijas laukumā “Bānīša svētki” - “Dejo un mīli...