Korejiešu kāposti

Kāpostus un burkānus sarīvē, samaisa ar sīki sasmalcinātu ķiploku. Liek burkās, pārlej ar karstu marinādi un aizvāko. Pēc atdzesēšanas liek vēsā vietā. Marinādes pagatavošana - ūdeni ar garšvielām uzvāra, pielej etiķi un eļļu.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Soila
Liekas ļoti vienkārša recepte. Un jākarsē nav nemaz? Vai vēsā vieta būtu ledusskapis?
26.08.2009. plkst. 13:27

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 21. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Arābiem bija paraža: ja vīrietis atteicās pagatavot kafiju savai sievai, tas bija mājiens drīzai laulības šķiršanai

Pasākumi

Agileras koncerta biļešu īpašnieki, uzrādot biļeti, visu gadu bez maksas var iekļūt Club Essential

Estrādes zvaigznes Kristinas Agileras Rīgas koncerta jaunais datums pēc mākslinieces menedžmenta teiktā tiks noskaidrots nākamā gada sākumā. Koncerts ar visai lielu iespējamību notiks...