Korejiešu kāposti

Kāpostus un burkānus sarīvē, samaisa ar sīki sasmalcinātu ķiploku. Liek burkās, pārlej ar karstu marinādi un aizvāko. Pēc atdzesēšanas liek vēsā vietā. Marinādes pagatavošana - ūdeni ar garšvielām uzvāra, pielej etiķi un eļļu.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Soila
Liekas ļoti vienkārša recepte. Un jākarsē nav nemaz? Vai vēsā vieta būtu ledusskapis?
26.08.2009. plkst. 13:27

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 17. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Smalks auksto ēdienu, desertu un atspirdzinošo dzērienu noformējums – ledus kubiki ar ziediem: salieciet ledum paredzētās formās ziediņus no asinszāles, liepas, jāņogulāja, irbenes , piparmētru lapas, aplejiet ar siltu vārītu ūdeni un sasaldējiet

Pasākumi

Ventspilī lielākā klinšu kāpšanas siena Baltijā

Ar Sporta nama „Centrs” (Brīvības iela 14) atklāšanu Ventspilī tagad pieejama Baltijā lielākā klinšu kāpšanas siena. Tās garums ir ap 12m un augstums ap 14m. Siena pārskatāma no...