Korejiešu kāposti

Kāpostus un burkānus sarīvē, samaisa ar sīki sasmalcinātu ķiploku. Liek burkās, pārlej ar karstu marinādi un aizvāko. Pēc atdzesēšanas liek vēsā vietā. Marinādes pagatavošana - ūdeni ar garšvielām uzvāra, pielej etiķi un eļļu.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Soila
Liekas ļoti vienkārša recepte. Un jākarsē nav nemaz? Vai vēsā vieta būtu ledusskapis?
26.08.2009. plkst. 13:27

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ir nepieciešama tonna ūdens, lai iegūtu mārciņu smalkā cukura

Pasākumi

Tikšanās ar Backstreet Boys

Aktīvākie portāla www.irlaiks.lv lasītāji droši vien bija pamanījuši konkursiņu, kurā mēs, sadarbībā ar „Urbania Group”, piedāvājām 3 oriģinālāko un interesantāko aprakstu...