Marinēti kāposti gruzīņu gaumē

Notīrītus kāpostus sarīvē, samaisa ar pusi no kopējā sāls daudzuma. Ar rokām viegli izrīvē, nospiež un liek burkā. Pārlej ar atdzesētu marinādi, burku pārklāj ar foliju un liek vēsā, sausā vietā.

Marinādes pagatavošana - katlā lej ūdeni, pievieno sāli, cukuru, smaržīgos piparus, lauru lapas, uzvāra, pievieno etiķi un atdzesē. 

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 25. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Visvairāk Coca – Cola uz vienu iedzīvotāju tiek patērēta Islandē

Pasākumi

Papardes zieda noslēpums

Jāņu nakts ir maģijas un brīnumu pilna. Viena no skaistākajām Jāņu nakts tradīcijām ir papardes zieda meklēšana. Paaudžu paaudzēm tautā klīst nostāsti par papardes ziedu, ko tikai...