Ātrie ''Provansas'' kāposti

Kāpostus un burkānus sarīvē, pievieno daļās sagriestus ābolus un vīnogas. Visu samaisa, cieši liek traukā un pārlej ar mērci. Mērces pagatvaošana - ūdenī liek sāli, cukuru, garšvielas, uzvāra, atdzesē, pielej etiķi un eļļu. Diennakti tur istabas temperatūrā, pēc tam diennakti tur vēsumā. Pēc tam kāposti ir gatavi.

 
.

 

Komentāri (6)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Garšīgi!
10.08.2008. plkst. 12:46
Un atkal tā konservēšana klāt !!
29.04.2008. plkst. 11:38
Man varētu garšot!
22.09.2007. plkst. 08:18
NU kā tad !!,
18.07.2007. plkst. 10:26
pati taisi, tak liela meitene jau :DDD
17.07.2007. plkst. 14:28

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Zemenes ir vienīgie augļi, kuriem sēklas aug ārpusē

Pasākumi

Sarīkojums „Laika dzirnas”

Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja nodaļā Vecpiebalgas pagasta  „Vēveros” notiks Muzeju dienai veltīts tautas tradīciju sarīkojums „Laika dzirnas”....