Ātrie ''Provansas'' kāposti

Kāpostus un burkānus sarīvē, pievieno daļās sagriestus ābolus un vīnogas. Visu samaisa, cieši liek traukā un pārlej ar mērci. Mērces pagatvaošana - ūdenī liek sāli, cukuru, garšvielas, uzvāra, atdzesē, pielej etiķi un eļļu. Diennakti tur istabas temperatūrā, pēc tam diennakti tur vēsumā. Pēc tam kāposti ir gatavi.

 
.

 

Komentāri (6)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Garšīgi!
10.08.2008. plkst. 12:46
Un atkal tā konservēšana klāt !!
29.04.2008. plkst. 11:38
Man varētu garšot!
22.09.2007. plkst. 08:18
NU kā tad !!,
18.07.2007. plkst. 10:26
pati taisi, tak liela meitene jau :DDD
17.07.2007. plkst. 14:28

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 28. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Ja buljonam pievieno nedaudz nomazgātas sīpolu plēksnītes, tas iegūs zeltītu nokrāsu

Pasākumi

Starptautiskais mākslu sinerģijas festivāls „i-deja” aicina ikvienu ieskatīties dejas un teātra daudzveidīgajā pasaulē

Vai ir robežas starp dažādām mākslu disciplīnām? Kas ir improvizācija? Kas notiek ar izpildītāju izrādes tapšanas laikā un uz skatuves? Kā un kur top izrāde? Galvā? Telpā? Visumā?...