Ātri skābēti kāposti

Kāpostus notīra, izgriež kāta daļu, sarīvē un liek burkā vai citā nerūsējošā traukā. Pārkaisa ar sarīvētiem burkāniem un sāli. Pārlej ar aukstu vārītu ūdeni tā, lai tas būtu 4-6cm virs kāpostiem.

Pārklāj ar audumu un atstāj istabas temp. 3 dienas. Šajā laikā 6-8 reizes izmaisa ar koka lāpstiņu. Pēc 3 dienām daļu sulas nolej, tajā izkausē cukuru un lej atpakaļ kāpostos. Trauku aiztaisa un liek aukstumā. Pēc 1-2 dienām kāposti ir gatavi.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Gardi!
03.10.2007. plkst. 19:13
garshiigi tie skaabeetie kaapstinji!
22.07.2007. plkst. 12:45

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Par alus „izgudrotāju” ēģiptieši uzskatīja dievu Ozīrisu – pazemes pasaules pavēlnieku.

Pasākumi

Klajā nāk grupas “Iļģi” albums “Īsākās nakts dziesmas”

Sadarbībā ar mūzikas izdevniecību “Platforma Music” postfolkloras grupa “Iļģi” laidusi klajā savu divpadsmito albumu “Īsākās nakts dziesmas” un aicina uz ielīgošanas koncertiem 7. un 13.jūnijā....