Ātri skābēti kāposti

Kāpostus notīra, izgriež kāta daļu, sarīvē un liek burkā vai citā nerūsējošā traukā. Pārkaisa ar sarīvētiem burkāniem un sāli. Pārlej ar aukstu vārītu ūdeni tā, lai tas būtu 4-6cm virs kāpostiem.

Pārklāj ar audumu un atstāj istabas temp. 3 dienas. Šajā laikā 6-8 reizes izmaisa ar koka lāpstiņu. Pēc 3 dienām daļu sulas nolej, tajā izkausē cukuru un lej atpakaļ kāpostos. Trauku aiztaisa un liek aukstumā. Pēc 1-2 dienām kāposti ir gatavi.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Gardi!
03.10.2007. plkst. 19:13
garshiigi tie skaabeetie kaapstinji!
22.07.2007. plkst. 12:45

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Vidējais amerikānis gada laikā patērē pietiekoši daudz kofeīna, kas spētu nogalināt zirgu

Pasākumi

Grupa „Ēnas” svin debijas albuma iznākšanu

17. aprīļa pēcpusdienā grupa „Ēnas” restorānā, bārā, bistro un klubā „16. korpuss” bija saaicinājuši savus draugus, ģimeni, atbalstītājus un žurnālistus, lai dalītos...