Ikri no ķirbja ar baklažāniem un tomātiem

Ikri no ķirbja ar baklažāniem un tomātiem

Ķirbjus nomizojiet, atdaliet sēklas un sarīvējiet uz rīves. Baklažānus nomizojiet un vāriet vai cepiet, līdz tie kļūst mīksti. Tomātus sagrieziet aplīšos un apcepiet eļļā. Dārzeņus sajauciet, pievienojiet sāli un piparus un apberiet ar ķiplokiem. Tad sautējiet ar uzliktu vāku 40 min. Uzreiz lieciet sagatavotajās burciņās. Virsū lieciet vāku un sterilizējiet - puslitra burciņas 15 min, litra burciņas - 20 min.

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
austra
Loti garsigi
16.09.2010. plkst. 12:18
Nu ļoti garšīgi...
24.09.2008. plkst. 20:01
man nekad nesanāk tik labi kā Gunny mammai! Mācīties un mācīties! :(
13.07.2008. plkst. 11:23
ļoti veselīgs ēdieniņš ,,,
18.04.2008. plkst. 11:18
Te gan ir padaudz tā darba ,,
18.07.2007. plkst. 10:33

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ūdens trūkums ir iemesls numur 1 dienas nogurumam

Pasākumi

Dizains LV

Izstādes DIZAINS LV mērķis ir Latvijas dizaina popularizēšana, sabiedrību izglītošana un dizaina vides aktivizēšana. Rādīt labākos produktus, kas šobrīd ir mūsu dizaina spožākie...