Romiešu lapas ar apceptām šitaki sēnēm un kurkumā turētām tīģergarneļu astēm

Romiešu lapas ar apceptām šitaki sēnēm un kurkumā turētām tīģergarneļu astēm

Īpašs ēdiens – īpašai dienai.

Nepieciešamās sastāvdaļas


100 g romiešu lapas
50 g šitaki sēnes
100 g tīģergarneles
30 g austermērce
10 g sāls
1 g pipari
50 g apelsīnu sīrups

Pagatavošana

Lapas lielos gabalos kārto uz šķīvja.
Šitaki sēnēm uzkarsē pannu, pielej mazliet eļļu.
Liek cepties un pielej mazliet austermērci.
Cep 2 – 3 minūtes un tad pārber pāri lapām.
Tīģergarneles pārkaisa ar garšvielām, kurkumu, pipariem, sāli un pievieno nedaudz apelsīnu sīrupu. Cep uz pannas līdz zeltaini brūnas un liek uz šķīvja. Gatavotam ēdienam pārlej nedaudz apelsīnu sīrupu.


Untitled 14.jpg - 94.01 KBRecepte tapusi sadarbībā ar muzikālo restorānu „Fīlings” un šefpvarāru Andri Eisaku.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
kas ir šitaki sēnes?
15.02.2009. plkst. 22:08

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Pirmā pārtikas prece ar svītru kodu bija Wrigley’s košļājamā gumija

Pasākumi

Aleksejs Naumovs. "Dzimšanas diena". Glezniecība

„DZIMŠANAS DIENA”  —  katrs zinām, ka tie ir svētki, kas aicina just prieku par dzīvi,  apzināties, ka tas ir vērtīgākais, kas mums pieder — katram atvēlētais laiks,...