Piparota jaunlopa filejas šķēle ar dedzinātu papriku, karamelizētu fenheli un nedaudz apceptu Foie gras

Komentāri (3) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Edmens
fenhelis... yuchhhhhh..... vot nu kas nu var sabojāt visu garšas baudu man... Varbūt nemāku pagatavot, bet līdz šim jebkura fenhelizācija man atsit ēstgribu...
08.06.2010. plkst. 20:10
neo
blja, ustaisi pats, seedmiizi:D Zakjis blja
01.01.2010. plkst. 17:54
zakis
vai tādu vispār var bildēt... nu nav smuki ...piedod man...
15.02.2009. plkst. 08:53

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Dārzeņus, kas satur C vitamīnu, pirms vārīšanas nav jāmērcē, bet šķidrumu, kas paliek pāri pēc to pagatavošanas, labāk būtu izmantot

Pasākumi

Voldemārs Avens (ASV) Personālizstāde

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Mazajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a, Rīgā) no 2009.gada 16.jūlija līdz 23.augustam būs skatāma Amerikā dzīvojoša latviešu mākslinieka, arhitekta un...