Piparota jaunlopa filejas šķēle ar dedzinātu papriku, karamelizētu fenheli un nedaudz apceptu Foie gras

Komentāri (3) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Edmens
fenhelis... yuchhhhhh..... vot nu kas nu var sabojāt visu garšas baudu man... Varbūt nemāku pagatavot, bet līdz šim jebkura fenhelizācija man atsit ēstgribu...
08.06.2010. plkst. 20:10
neo
blja, ustaisi pats, seedmiizi:D Zakjis blja
01.01.2010. plkst. 17:54
zakis
vai tādu vispār var bildēt... nu nav smuki ...piedod man...
15.02.2009. plkst. 08:53

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Dons izdod pēdējo albuma “Lelle” singlu

Radio stacijās nonācis Dona pēdējais singls “Dziesmiņa par krāniņiem un sirsniņām” no šogad izdotā albuma “Lelle”....

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0