Rigatoni Regina

Rigatoni Regina

Itāļu pastu mīl kaislīgi dēļ tās saldā aromāta, karstās dvesmas, formas daudzveidības un smalkās elastības. Gara vai īsa, tieva vai plata, vienkārša vai krāsaina...Pasta spēj savaldzināt ikvienu un daudzu gadsimtu garumā tā paliek itāļu gardēžu favorīte.

Šoreiz iesakām Tev pagatavot pastu no itāļu restorāna „Il Patio” recepšu krājuma.

Sastāvdaļas

  • 150 g pasta „Rigatoni” 150 g
  • sarkanā un zaļā paprika, kopā aptuveni100 g
  • 60 g kūpināts zutis
  • 10 g mērce (Creme di Balsamico)
  • sāls un pipari pēc garšas
  • olīveļļa

Pagatavošana

Pagatavošanas laiks 30 minūtes. Paredzēts 1 personai.

Papriku cep uz pannas aptuveni 2 minūtes, pievieno piparus, sāli pēc garšas un pastu „Rigatoni”, pārlej ar mērci un cep vēl 3 minūtes. Liek uz šķīvja, pārklāj ar strēmelītēs sagrieztu zuti. Gatavu pārlej nedaudz ar balzamiko mērci.

image008.jpg - 122 KBRecepte tapusi sadarbībā ar „Il Patio” šefpavāru Sergeju Ivčenko.

Buon Appetito!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sausās brokastis ir bagātas ar šķiedrvielām, vitamīniem un daudzām minerālvielām (dzelzi)

Pasākumi

Jūrmalā notiek devītais bērnu horeogrāfijas festivāls „Arabeska 2009”

Ar Jūrmalas pilsētas domes un Dzintaru koncertzāles atbalstu jau devīto gadu Jūrmalā norisināsies bērnu un jauniešu deju konkurss „Arabeska 2009”. Šo festivālu-konkursu organizē...