Gatavojam Jāņu dienas cienastu franču gaumē kopā ar restorānu „Provansa”

Komentāri (2) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ABC
otreiz es tur savau kaaju nesperssu!
18.02.2009. plkst. 12:31
VISU CIEŅU
PROVANSAI - ES TUR IK PA LAIKAM IEGRIEŽOS! ĻOTI GARDI UN SMalki - tagad zināsu kā izskatās šefpavārs :)
16.06.2008. plkst. 12:53

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 28. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Ja uzturā lietosiet pārāk daudz sparģeļus, urīns kļūs spilgti dzeltens

Pasākumi

Māris Subačs Plakāti un domas

Vienu mēnesi – no 2008.gada 19.decembra līdz 2009.gada 18.janvārim – Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles Arsenāls Radošajā darbnīcā (II stāvā, Torņa ielā 1,...