Dorado sarkanvīna mērcē

Dorado sarkanvīna mērcē

Dorado nedaudz iemarinē ar sāli, pipariem, citronu sulu, olīveļļu un rozmarīnu.

Liek cepeškrāsnī un apcep kopā ar dārzeņiem līdz zivs gatava.

Beigās pievieno glāzi sarkanvīna.

Recepte tapusi sadarbībā ar restorānu "Pētergailis" un tā šefpavāru Uģi Bērziņu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viskijam pa virsu nekad neuzkož siļķi vai gurķīti

Pasākumi

Doremi.lv pasniedz balvas. Triumfē Prāta Vētra

Lielākais latviešu mūzikas MP3 lejupielāžu portāls Doremi.lv apbalvojis triju vispieprasītāko dziesmu izpildītājus 2008. gadā – grupas Prāta Vētra un Linga, kā arī Lauri un Rūtu...