Ananāss mandeļu kažokā

Ananāss mandeļu kažokā

Ananāsu sagriež 1cm. biezās šķēlēs, nogriež miziņu un izņem serdeni.

Ananāsu apmērcē olā un apviļā mandeļu skaidiņās.

Liek uz pannas sakarsētā eļļā,cep no abām pusēm līdz mandeļu skaidiņas kļūst zeltaini brūnas.

Šķīvi dekorē pēc saviem ieskatiem un tā brīža izjūtām.

Recepte tapusi sadarbībā ar restorānu "Pētergailis" un tā šefpavāru Uģi Bērziņu.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
evija
un,kur palika pūdercukurs,Uģi? :D
20.05.2010. plkst. 18:11
Skatos uz tiem jaukajiem edienu noformejumiem - gan pats ediens neparasts, gan ari ta izkartojums uz skivja ir vesela maksla!
18.10.2008. plkst. 20:28

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tomātu kečups ASV kādreiz tika izmantots kā medikaments un tika pārdots kā „Dr.Miles Compound Extract of Tomato”

Pasākumi

Grupas “a-ha” solists Mortens Harkets atgriežas ar jaunu albumu

Norvēģu grupas “a-ha” līderis Mortens Harkets pēc 12 gadu pārtraukuma izdevis savu otro solo albumu “Letter From Egypt”....