Kūpinātu cūkgaļas stilbiņu zupa

Kūpinātu cūkgaļas stilbiņu zupa

Vienā katlā vāra kūpinātus stilbiņus.

Otrā katlā, savukārt, vāra grūbas. Kad grūbas ir gandrīz gatavas, tām pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus.

Apcep sīpolus un šampinjonus,  pievieno tos grūbu un kartupeļu katlam.

Kad otrā katla saturs ir pagatavots, tam pievieno pirmā katliņa saturu jeb buljonu.

Kūpinātos stilbiņus atsevišķi atdzesē, saplūkā un pievieno zupai.

Visu vēlreiz vāra un pasniedz ar zaļumiem un krējumu.

Recepte tapusi sadarbībā ar restorānu "Steiku haoss" un tā šefpavāru Raimondu Tempelfeldu.

steiki.jpg - 50 KB

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Iemesls tam, ka medu ir tik viegli sagremot, ir tāds, ka to jau ir sagremojusi bite

Pasākumi

Ella kļūst populāra Skandināvijā

Ellas hiti iekļauti divās jaunās zviedru izlasēs “Tuning Hitz 2009” un “Everybody Dance Now 4”....