Deserts "La Bomba"

Deserts "La Bomba"

Cukuru ieber bļodā, pievieno olas dzeltenumus un nedaudz vaniļu. Maisa, līdz cukurs ir pilnībā izkusis.

Ūdens peldē masu uzkarsē, pievienojot šampanieti. Visu kārtīgi samaisa. 

Paņem trauciņu, kurā pasniegsiet desertu un ieliek tajā saldējuma bumbiņu.

Saldējumu pilnībā noklāj ar mellenēm un hurmas gabaliņiem. 

Desertam pa virsu uzlej sakarsēto masu (cukurs, ola, šampanietis) un dekorē ar jāņogām, piparmētrām un pūdercukuru.

image025.jpg - 51.89 KB 

 Recepte tapusi sadarbībā ar restorānu "Ambiance", kas atrodas viesnīcas "Ainava" telpās un tā šefpavāru Igoru Dmitruku.

P.S. Deserts ir viegli un ātri pagatavojams, izskatās fantastiski un tikpat lieliski arī garšo!

Labu apetīti! 

 


 

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mango ir pistācijas „radinieks”. Par mango dzimteni tiek uzskatīta Indija. Mango augļa centrā atrodas liels plākšņveida kauliņš, kas pēc formas atgādina pistāciju. Šī līdzība nav nejauša, jo gan mango, gan pistācija tiek pieskaitīta etiķkoka dzimtei

Pasākumi

Kultūras un atpūtas pasākumi Alūksnē septembrī

Alūksnē septembrī

1. septembrī 19.00 - 23.00 Alūksnes tautas namā Andra Kiviča koncerts. Ieeja bez maksas.

6. septembrī 9.45 stacijas laukumā “Bānīša svētki” - “Dejo un mīli...