Pica "Prosciutto e Pulcino"

Pica "Prosciutto e Pulcino"

Picas pamatni apsmērē ar picu mērci, virsū liek sieru, kūpināto kakla karbonādi, zvaigznītē liek 4-6 vistas strēmelītes (skatoties, cik lielas), tomātu šķēles (mazā rādiusā), zilos sīpolus, karija mērci. Cep krāsnī 5-7 min, 2200. Tad ņem ārā, maliņas apsmērē ar ķiploku eļļu un pārber ar Parmesan sieru un picas garšvielu. Griež četrās daļās un pasniedz.

Recepte tapusi sadarbībā ar restorānu "Vairāk saules" un tā šefpavāru Endiju

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Taizemē un Dienvidķīnā ēdiens satur daudz garšvielu un speciju, tāpēc rīsus šajās zemēs parasti gatavo bez sāls, lai tie kontrastētu ar garšvielām bagātajiem ēdieniem

Pasākumi

Fatboy Slim uzstāšanās noslēgsies ar grandiozu uguņošanu

Savu uzstāšanos Positivus AB Festivālā, kas notiks 19.jūlijā, pasaules slavenais mūziķis Fatboy Slim noslēgs ar grandiozu uguņošanu. Uguņošana iezīmēs arī festivāla beigas un...