Ziemassvētku kafija

Ziemassvētku kafija

Cukuru un kakao izšķīdina ūdenī. Pievieno kafiju un samaisa.

Bāra karoti piespiežot pie glāzes malas, lēnām pievieno liķieri, lai veidotos kārtas.

Pa virsu pievieno putukrējumu, kas pārkaisīts ar saberztām piparkūkām.

Dekorēšanai izmanto piparkūkas, dzērvenes un piparmētru lapas.

Recepte tapusi sadarb'bā ar restorāna "Pētergailis" bārmeni Kasparu Jucevičus.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
No receptes redzams, ka Carolines jāpielej:)
19.12.2007. plkst. 11:09
Kādu tad liķieri pievienojam Kaspar, lai var nomēģināt Ziemassvētku kafiju ?,
19.12.2007. plkst. 10:37

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Pie Burtnieku ezera atrod vēsturiskas liecības

Svētdien, 24.augustā Valmieras rajonā Sēļu pagastā notiks 4.Starptautiskās arheologu nometnes noslēguma pasākums. Nometnes laikā tiek veikti arheoloģiskās izpētes darbi akmens laikmeta...