Ambrozijs

Ambrozijs

Rupjmaizi sagriež mazos kubiciņos. Krāsnī apgrauzdē.

Kad atdzisuši, samaļ un pievieno brūklenes.

Saldo krējumu ar cukuru saputo.

Formā kārto sajaukto rupjmaizi ar brūklenēm, virsū kārto saputoto putukrējumu. Nākamo kārto atkal rupjmaizes - brūkleņu masu, nobeidz ar putukrējuma kārtu.

Formiņu noņem, dekorē ar brūklenēm un piparmētru lapiņām.

Gatavs lietošanai!

Recepte tapusi sadarbībā ar krodziņu "Spalvas pa gaisu" un tā šefpavāri Liānu Eglīti.

Komentāri (4)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Normālais
Cik man zināms brūkleņu ievārījuma vietā ņem plūmju ievārījumu!
08.01.2014. plkst. 15:19
DL
Tāds rupjmaizes kārtojums vien sanāk.... kāpēc izmanto vienmēr tos svešos apzīmējumus skaistās latviešu valodas vietā?
03.09.2009. plkst. 14:45
baigi labs, baigi labs izskatās!! it kā pat nav nekas sarežģīts :P
21.05.2008. plkst. 11:39
Cik tad ilgi grauzdējam , ka nesanāk par daudz ?,
19.12.2007. plkst. 10:44

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pasaules rekords alkoholisko dzērienu lietošanā pieder Luksemburgai

Pasākumi

Viļņas mākslas aina pēc 2000

Seminārs paredzēts vizuālās mākslas, mākslas vēstures un kultūras vēstures skolotājiem, kuri vēlas uzlabot savas prasmes mācību darbam muzejā.
Šis seminārs dos Jums...