Gaiļa kundze

Gaiļa kundze

Vistas fileju vajadzīgā lielumā izklapē. Apviļā miltos, olā un apcep no abām pusēm. Garšvielas izmanto pēc savas patikas - kādas kuram labāk garšo.

Uz apceptās vistas liek mērci (kečups, majonēze un sasmalcināts ķiploks), sagrieztus šampinjonus un rīvētu sieru.

Liek cepeškrāsnī un cep līdz gatavībai - līdz siers ir izkusis un veido brūnu garoziņu.

Gatavu fileju dekorē ar dārzeņiem, kartupeļiem vai rīsiem.

Lai labi garšo! 

Recepte tapusi sadarbībā ar krodziņa "Spalvas pa gaisu" šefpavāri Liānu Eglīti.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Omārus pērk dzīvus, ar abām piestiprinātām spīlēm, lai garantētu to svaigumu

Pasākumi

Jauno mākslinieku darbu izstāde “Karstā laikmeta pērles”


Karstā laikmeta pērles. Brīdis, kad dzīvojam un kad esam pasaules telpā ir tik īss - kā uzplaiksnījums, kā mirklis, kad no nemirstības dzīlēm saules gaismā iznirst un iemirdzas...