Saidas filejas sacepums

Saidas filejas sacepums

Saidas fileju apcep, pievieno salmiņos sagrieztus un apceptus dāzeņus, kā arī tomātu mērci.

Kartupeļu biezenis: vārītus kartupeļus sastampā, pievieno sviestu un saldo krējumu.

Liek trauciņā: viena kārta - kartupeļu biezenis, otra - saidas fileja ar dārzeņiem. Pa virsu pārkaisa rīvētu sieru.

Cep, līdz siers izkūst, apmēram 15 - 20 minūtes 190 grādu temperatūrā.

Recepte tapusi sadarbībā ar restorānu "Koferis" un tā šefpavāru Sandi Sīli.


Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Tāda filejiņa sanāk ka mēli var norīt!,
20.12.2007. plkst. 20:03

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pēc pārēšanās dzirde kļūst mazāk asa

Pasākumi

Jura Dimitera plakātu izstāde „Political Animal. Politiskais dzīvnieks”

Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja Kolonnu zālē no 3. jūnija līdz 6. septembrim skatāma Jura Dimitera plakātu izstāde „Political Animal. Politiskais dzīvnieks”.

Izstādē...