Kabuki

"Kabuki" ir japāņu restorāns ar neuzbāzīgu, bet modernu interjeru - dizainā jaušams minimālisms, baltā un smilškrāsas toņu daudzveidība, kas kontrastē ar restorāna krāšņākajiem elementiem - diviem izgaismotiem akvārijiem ar dzīvajām zelta zivtiņām un Hokusai un Utamaro stilā apgleznotu aizslietni. "Kabuki" ir pirmais restorāns Latvijā, kur iekārtota suši slīdlente.
"Kabuki" ēdienkartē atrodams plašs japāņu virtuves piedāvājums, kura cenas, jāteic, ir visnotaļ demokrātiskas: Suši: no 1,90LVL (Fuji-san Maki - Cepts lasis, gurķis) līdz 8,00LVL (California Futomaki - Tunzivs, lasis, avokado, gurķis, lidzivs ikri, tīģergarneles); zupas: no 0,90LVL (Miso Shiru - Sojas zupa) līdz 3,95LVL (Sakana no Dashi - Dzidrā zivju zupa ar zivju gabaliņiem un tīģergarnelēm); salāti: no 1,80LVL (Kimchi - Asie ķīniešu kāposti) līdz 5,00LVL (Kabuki Salad - Svaigu dārzeņu salāti ar jūras veltēm). Tāpat ir pieejami arī gaļas ēdieni: no 4,50LVL (Plum Tori - Cepta vistas fileja plūmju mērcē ar riekstiem un rīsiem vai nūdelēm) līdz 7,90LVL (Kamo no Yasai Sauce - Pīles fileja ar dārzeņiem savā marinādē, gatavota vokpannā). Dārgākais "Kabuki" ēdiens, neskaitot Sushi Sets, ir šašliku asorti Matsu Kushiyaki jeb Uz iesma ceptas: vistas gaļa, vistu sirsniņas, vistu aknas, pīles fileja, cūkgaļa, lasis, tīģergarnele, jūras ķemmīte, šampinjoni (13,50LVL).
Ja ir vēlēšanās, var nolūkoties, kā top jūsu pasūtinātie suši japāņu meistaru rokām. Apkalpošana neuzbāzīga un ātra, taču IrLaiks.lv apmeklējuma reizē mūs apkalpojošā oficiante bija ar samērā vājām valsts valodas zināšanām, kas apgrūtināja savstarpējo komunikāciju, jo netapa skaidrs, vai viņa saprot, ko vēlamies uzzināt, taču to visu atsver garšīgais ēdiens un apraksta sākumā minētās restorāna kvalitātes.
17.02.2014. plkst. 11:19
20.03.2012. plkst. 17:48
18.03.2012. plkst. 00:52
26.06.2007. plkst. 15:47
25.06.2007. plkst. 21:27