Monterosso

Monterosso

Viens no vecākajiem restorāniem Rīgā, „Monterosso”, tika dibināts 1913. gadā. Pēc atklāšanas 2000.gadā restorāns strauji kļuva par iemīļotāku vietu pilsētas iedzīvotājiem un ārvalstu viesiem. “Monterosso”, apvienojot Itālijas virtuves pagātnes mantojumu ar tagadnes burvību, ienes īstas Itālijas virtuves garšas pašā Vecrīgas sirdī.


Elegants interjers ir papildināts ar ēdienkarti, kuru izveidojis ievērojamais šefpavārs Patriks Peidžs. Patriks – Francijas šefpavārs, kurš lieliski izprot pamatprincipus, būtību un garšas pievilcību. Daži gadi, kurus viņš pavadīja Itālijā, padarīja viņu par Vidusjūras virtuves lietpratēju. Apvienojot šefpavāra Patrika Francijā iegūtas pavarmākslas zināšanas, viņa bagāto pieredzi daudzās Eiropas valstīs, Japānā, Dienvidamerikā un Āfrikā kopā ar pirmā svaiguma un vislabākās kvalitātes ingredientiem rodas brīnišķīgie ēdieni, kuri tiek pasniegti šajā restorānā.

„Monterosso” ēdienkarte ir papildināta ar vien no labākajām vīnu kartēm Rīgā. Vīnu pagrabā tiekot glabātas vairāk nekā tūkstoš vīna pudeļu no visas pasaules.

Ēdienkarte:

Zupas:

Zuppa del giorno

Dienas zupa
    Ls 5.50
Tortellini in brodo

Vistas buljons ar mājas pastu, pildītu ar sieru un bekonu
    Ls 5.90
Zuppa di legumi ai frutti di mare

Svaigu jūras velšu un laša zupa ar fenheli
    Ls 6.90

Pamatēdieni

Petto di pollo melanzane mozzarella e rosmarino

Vistas krūtiņa ar parmas šķiņķi, mozzarellas sieru un grilētiem baklažāniem vīna – rozmarīna mērcē
    Ls 12.90
Tagliata di manzo con rucola

Grilēta liellopu fileja ar rukolas salātiem un parmezana sieru
    Ls 14.50
Cotoletta in pangrattato con insalatina di pomodoro

Rīvmaizē panēta teļa karbonāde ar tomātu un sarkano sīpolu salātiem
    Ls 14.50
Scaloppine ai funghi porcini

Teļa karbonādes eskalops ar baravikām brendija – krējuma mērcē
    Ls 15.50
Petto d’anatr all’arancia

Cepta pīles krūtiņa ar apelsīniem Gastric mērcē, spinātu frikasē un kartupeļu čipsiem
    Ls 16.50
Filetto di manzo alla rossini

Liellopu filejas steiks ar zosu aknām un demi glace mērci
    Ls 20.90
Costolette d agnello alla griglia su insalata

Grilēta jēra karbonāde ar svaigiem salātiem valriekstu eļļā
    Ls 24.90
Trancio di salmone scozzese con salsa di sauro e gamberi

Skotijas savvaļas laša steiks ar tīģergarneli, kartupeļiem un skābeņu mērci
    Ls 15.50
Spigola alla verdure

Savvaļas jūras asara fileja ar dārzeņiem un rozmarīna mērci
    Ls 15.50
Tonno alla griglia con all’arrabbiata

Grilēts tuncis Sicilījas gaumē
    Ls 15.90
Spigola in salmarino con insalata di pomodoro

Vesels sālī cepts savvaļas jūras asaris ar svaigu tomātu un zaļumu salātiem, Piedavas (grilēti vai svaigie dārzeņi ) Ls 2.00

Ls 26.00

Komentāri (4)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
hello
hello Dear please kindly write me on my private email address.(rosezamba20@hotmail.com) so that i can send you some of my pictures and introduce my self to you ok
13.07.2017. plkst. 13:03
Alexa
mmmm....bija garshiigi...arii apkaposhana patikaas
30.10.2012. plkst. 18:14
Andis
Quality is always the same. Superb!
16.04.2012. plkst. 13:46
kof
Dievinu šo restorānu!
25.11.2010. plkst. 12:51

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 21. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

40% McDonald’s ieņēmumu nāk no „Happy Meals” pārdošanas

Pasākumi

Jāņuguns – gaismas uzvara pār tumsu

Jāņuguns kā vasaras saulgriežu senā rituāla neatņemama sastāvdaļa ir bijusi plaši pazīstama Austrumeiropā un citās Eiropas daļās - no skandināvu zemēm līdz Francijai, Spānijai,...