Carmenere

Komentāri (3) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Ivarssons
Piekrītu, Carmener(Chile)var teikt ir ideāls savienojumā ar visa veida liellopu gaļu. Ļoti pilns un sabalancēts, ar pipariņu!
09.11.2008. plkst. 13:17
Dace
Neizdevies carmenere apraksts, ar šo vīnogu šķirni Čīle slavena visā pasaulē, iespējams aparksts gatavots, izmantojot ļoti senu literatūru. Čīlē carmenere vīnogas saglabājās, jo tās neskāra filokseras epidēmija kā tas notika Francijā. IWSC u.c. pasaules atzītākajos gadatirgos no carmenere gatavotie vīni katru gadu saņem godalgas. Manuprāt vismaz gadu ozolkokā izturēta carmenere lieliskākais kompanjons ir steiks, tai pat laikā šo vīnu var pasniegt arī pie deserta, kas gatavots no tumšās šokolādes. Labā carmenere pieredzējis vīnu cienītājs noteikti atradīs pievilcīgus tumšās šokolādes aromātus.
11.12.2007. plkst. 15:33
Jānis Asariņš
Nepiekrītu šo vīngu šķirnes nonicinājumam. Carmenere vīnogu šķirnes ir ļoti īpašas gan ar to, ka no tām gatavots vīns ļauj izgaršot vīna vēsturi, gan arī tieši Carmenere kā ideāla piedeva ēdienam varētu tikt dēvēts kā latviskākais - latviešu virtuvei piemērotākais. Manuprāt neviens cits vīns tik labi nesader kopā ar latviešu gaumē kūpinātu cūkgaļu kā tieši carmenere. Ļoti populārs maisījums Carmenere - Shiraz arī ir fantastiski labs pie kūpinājumiem, medījuma un BBQ.
29.11.2007. plkst. 22:13

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 23. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Katrā šampanieša pudelē ir vairāk kā 25 miljoni burbulīšu, kas ir gatavi pārsprāgt

Pasākumi

Kāpēc jāpāriet uz vasaras laiku?

Naktī uz svētdienu, 30.martā plkst. 3.00, Latvijā notiks pāreja uz vasaras laiku, kad pulksteņa rādītāji būs jāpagriež par vienu stundu uz priekšu....