Syrah/Shiraz

Komentāri (1) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Jānis Asariņš
Patiesībā lielu popularitāti šis vīnogas iekarojot tikai pēdējā laikā. Ar prieku varu apgalvot, ka pamatā uz Shiraz vīniem un to blendiem var paļautes, tie nekad nepievils. Īpaši Jakobs Greek, vai Wolf Blass vīna ražošanas milži to vienmēr piedāvā lētu, kvaltatīvu, kuriem es piemēram nespēju atšķirt ražas gadu dažādību. Ar Shiraz es parasti iesaku cilvēkiem spert pirmos soļus vīna pasaulē. Man garšo ar taizemiešu virtuvi un ar liellopa steiku tomātu - sīpolu mērcē, kura gatavota nelielā daudzumā izmantojot pannā palikušo steika sulu. Mērcei noteikti pievienojiet brendiju, tas padarīs tomātus dzīvākus, brendijs ar tomātu spēlē tik pat efektīvi kā rums ar augļiem. Ēdienu variet pārliet ar karotītē sasildītu aizdedzinātu brendiju(es personīgi izmantoju moldāvu Aroma), jūsu draugi to spēs novērtēt!
02.12.2007. plkst. 18:27

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vīna glāzei nekad nevajadzētu būt pilnākai par pusi. Iemesls tam ir tāpēc, lai vīnu varētu paskalināt glāzē, lai atbrīvotu tā garšu

Pasākumi

Izlasēs “WINTER JAM” un “CLUBBERS YEARBOOK” apkopoti deju klubu grāvēji

Katru gadu vadošās mūzikas izdevniecības “Warner Music” un “Universal Music” izlasēs “Winter Jam” un “Clubbers Yearbook apkopo gada aktuālākos deju klubu grāvējus....