Šampanieša uzglabāšana un pasniegšana

Komentāri (11) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
linda
Cik ir pieļaujamā mīnusa temperatūra šampanietim?
11.12.2012. plkst. 18:14
Murka
sodas vai sāls šķipsniņa, kas tad īsti jāpievieno?
14.12.2011. plkst. 19:53
aldis
Ar šampanieti pildītas glāzes nekad nesaskandina.
29.11.2011. plkst. 20:55
Tikai nelieciet sampaniesa pudeli saldetava ar domu, lai atrak auksts paliek, ja ar atminu ta pasvakak, jo savadak sanaks ka man - puffff laba manta ara un saldetava pilna ar stikliem:(
18.10.2008. plkst. 20:10
šampanieti ļoti ļoti lēni iepildu glāzēs ,
07.11.2007. plkst. 08:39
kā reiz svētki tuvojas! :)
24.10.2007. plkst. 13:44
Šampanietis parasti man ilgi neglabājas ,
24.10.2007. plkst. 10:03
un pasniedzu arī ne pēc eetiķetes ,
29.08.2007. plkst. 13:25
man gan šis dzirkstošais dzēriens ilgi neglabājas .,
25.07.2007. plkst. 12:21
noderiiga info, iipashi par atveershanu, korkji negriezh, bet pudeli un klusaa attaisiishana - taa veel jaapatreneejas:D
09.07.2007. plkst. 14:06
Kaut tik nu būtu vairāk paša tā dzirkstošā dzēriena !<!<!<!<
06.07.2007. plkst. 10:30

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Līdz pat 17.gadsimta vidum Francijas vīndari neizmantoja korķus. Tā vietā viņi pudeles aizdarīja ar eļļā piesūcinātām lupatām

Pasākumi

Latvijā viesojas britu „jazz – funk” grupa „Shakatak”

Grupas „Shakatak” 28. gadu pastāvēšanas laikā šī bija pirmā reize, kad britu „jazz - funk” grupa viesojās Latvijā.

Grupas koncerts notika 11. martā Kongresu namā....