Kā novērtēt vīnu

Komentāri (9) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Dace
Labs vīna saprašanas pamatiņš te ieskicēts. Bet vairāk noteikti var uzzināt aizejot vismaz uz vienu vīna degustācijas pasākumu. http://viesistaba.lv/vina-degustacijas
28.04.2016. plkst. 16:40
maris
un iipashniecei vareetu piebilst ka jāsāk ar vieglākiem vīniem, savādāk pat noskalot nesanāks kā gribētos...
01.08.2009. plkst. 10:50
Ka tikai tā degustēšana neievelkas dienām ,
09.11.2007. plkst. 18:10
Baudu pēc aromāta ,
27.09.2007. plkst. 13:50
Tomēr baudot garšu .
15.09.2007. plkst. 18:45
Es vairāk skatos pēc krāsas,
22.08.2007. plkst. 19:40
lai garshotu vairaak viinu tikai maize jaauzeed vai uudens jaauzdzer... un tad var turpinaat degusteet.. :D
05.08.2007. plkst. 18:42
:D:D:D Es tev nepiekrītu ewelly , pirmos 2 vēl var nogaršot, bet ar trešo būs tā grūtāk.. :D:DD
27.06.2007. plkst. 17:32
bet man liekas,ja nogaršo vienu vīnu- otra garšu vairs nevar noteikt!
26.06.2007. plkst. 15:02

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Labs galda vīns ir jāatver un jādekantē 1 līdz 24 stundas pirms pasniegšanas, lai maksimizētu tā smaržu un garšu

Pasākumi

Tagad LNMM var noskatīties režisora Pētera Krilova dokumentālo filmu par GUSTAVU KLUCI

No 2009.gada 3.jūnija Latvijas Nacionālā mākslas muzeja pastāvīgajā ekspozīcijā, Gustava Kluča kabinetā tiek demonstrēta režisora Pētera Krilova dokumentālā filma „Klucis – nepareizais latvietis”....