Spānija

Torres izlaiž vīnu ar 0,5% alkohola saturu

Torres izlaiž vīnu ar 0,5% alkohola saturu (3)

Spānijas vadošais vīna ražotājs Miguel Torres ir izlaidis pirmo vīnu valstī, kura alkohola saturs ir tuvu nullei.

Torres, kas saražo aptuveni 3 miljonus Spānijas vīna gadā, teic, ka ir atradis risinājumu tiem cilvēkiem, kas nevēlas dzert alkoholu, bet tai pat laikā vēlas izbaudīt...

Spānijas ražas gadu apskats: 1990 - 2005

Spānijas ražas gadu apskats: 1990 - 2005 (1)

2005.gads. Novērtējums: 4 no 5

Kad dzert? Iesakām uzglabāt.

Īsumā: Neparasta raža, pateicoties izcilajai vīnogu veselībai un analītiskajiem rādītājiem.

2004.gads. Novērtējums: 3 no 5

Kad dzert? Iesakām uzglabāt.

Īsumā: Šī gada vīni ir ar augstu alkohola saturu un...

Vai zināt, kas ir Heress?

Vai zināt, kas ir Heress? (9)

Jau izsenis spāņu vīndari ir ieguvuši pašus konsekventākos pielūdzējus visā pasaulē. Šī panākuma atslēga slēpjas ne tikai Spānijā darīto vīnu stila daudzveidībā, bet arī to ražošanas metodēs.Viens no savdabīgākajiem Spānijā radītajiem dzērieniem ir heress, par kura...

Rene Barbier vīns: Spānijas patiesā garša

Rene Barbier vīns: Spānijas patiesā garša (7)

Par Spānijas kultūras un vēstures neatņemamu sastāvdaļu vienmēr ir uzskatīti šīs zemes vīni. Līdzās neskaitāmām brīnišķīgām galda vīnu šķirnēm, gandrīz katrā Spānijas novadā tiek darināts ne viens vien augsta līmeņa vīns, kura neatkārtojamību un unikalitāti augstu...

Spānijas vīna reģions

Spānijas vīna reģions (2)

SPĀNIJAS VĪNA REĢIONS
Atšķirībā no pārējām Eiropas valstīm, Spānijai ir raksturīga liela klimatiskā daudzveidība, ko ietekmē Vidusjūra, kalnu apvidi un Atlantijas okeāns. Tā „radoši” iedarbojas uz dažādu vīna spektru ieguvi.
Spānijā pamatā kultivē Tempranillo...

Translate

Šodien

2018. gada 21. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Slikta augsnes kvalitāte ļauj iegūt labākus vīnus. Triks ir „izaicināt” vīnogulājus „strādāt” smagāk

Pasākumi

Māris Subačs Plakāti un domas

Vienu mēnesi – no 2008.gada 19.decembra līdz 2009.gada 18.janvārim – Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles Arsenāls Radošajā darbnīcā (II stāvā, Torņa ielā 1,...