Garšvielām bagāta tēja ziemas vakariem

Garšvielām bagāta tēja ziemas vakariem

Sastāvdaļas
2 tasītes ūdens
3 melnās tējas maisiņi
4 zvaigžņu anīsi
1 kanēļa standziņa (7-8cm gara)
1 tasīte pasifloras nektāra
3 ēdamkarotes medus
2 ēdamkarotes citronu sulas

Kā pagatavot?
Vidēja izmēra katliņā lejiet uzvāriet ūdeni. Pievienojiet tējas maisiņus, anīsu un kanēļa standziņu. Samaziniet liesmu un vāriet uz lēnas uguns 3 līdz 5 minūtes (bez vāciņa). Tad izņemiet tējas maisiņus un kanēļa standziņu. Maisot pievienojiet nektāru, medu un citrona sulu un uzvāriet. Lejiet četrās tasītēs, katrā no tām kā dekoru lieciet anīsu un pasniedziet.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Nupat atgriezos no Taizemes, pārvedu mājās zvaigžņu anīsu, mmm... Bet Rīgā gan nekur neesmu manījusi.
05.01.2008. plkst. 19:14
Nekur neatrodu to zvaigžņu anīsu , ko ieteiksiet ?,
19.12.2007. plkst. 10:46

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 09. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Labs galda vīns ir jāatver un jādekantē 1 līdz 24 stundas pirms pasniegšanas, lai maksimizētu tā smaržu un garšu

Pasākumi

Daiņa Lesiņa keramikas izstāde Kāpnes

Raksturojot Daiņa Lesiņa radošo veikumu keramikas jomā, jāuzsver, ka viņa darināto priekšmetu primārā funkcija nav lietojamība, bet gan to spēja raisīt skatītājos emocijas, vēlmes,...