Rabarberu dzērieni

Komentāri (1) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
īpaši stulbs
Man rabarberu kvass ir gatavs nevis pēc 2-3 dienām, bet jau pēc kādām 5-6 stundām. Tikko kvass sāk rūgt, parādās putiņas, to pildu PET pudelēs un salieku ledusskapī. Kad kvass atdzisis, tas jau gatavs dzeršanai. Vislabāk, ja vakarā ieliek ledusskapī, tad no rīta tas jau ieguvis izcilas garšas īpašības. Pēc 3 dienām tas nemaz vairs tik labi negaršo. 15 g rauga uz minēto šķidruma tilpumu ir daudz par daudz. Pietiek ar kādiem 8 g. Es gatavoju 5 litrus un lieku tikai 10 g. Kvasa garšu izcili uzlabo kanēlis un vaniļas cukurs(pus tējkarotes no abiem).
26.12.2013. plkst. 19:27

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 16. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Lielākā daļa vīnu ar laiku nekļūst labāki

Pasākumi

Izveidota jauna rokmūzikas apvienība “Riga Rock”

Ar singlu “Melnais zirgs” sevi piesaka jauna rokmūzikas apvienība “Riga Rock”, kurā apvienojušies pazīstami Latvijas rokmūziķi....