Rabarberu dzērieni

Komentāri (1) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
īpaši stulbs
Man rabarberu kvass ir gatavs nevis pēc 2-3 dienām, bet jau pēc kādām 5-6 stundām. Tikko kvass sāk rūgt, parādās putiņas, to pildu PET pudelēs un salieku ledusskapī. Kad kvass atdzisis, tas jau gatavs dzeršanai. Vislabāk, ja vakarā ieliek ledusskapī, tad no rīta tas jau ieguvis izcilas garšas īpašības. Pēc 3 dienām tas nemaz vairs tik labi negaršo. 15 g rauga uz minēto šķidruma tilpumu ir daudz par daudz. Pietiek ar kādiem 8 g. Es gatavoju 5 litrus un lieku tikai 10 g. Kvasa garšu izcili uzlabo kanēlis un vaniļas cukurs(pus tējkarotes no abiem).
26.12.2013. plkst. 19:27

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

1870.gadā ASV neapzināti eksportēja filokseru (sīku kukaini, kas nodara nopietnu kaitējumu vīnogu stādiem, uzbrūkot to saknēm) uz Eiropu, kur šis kukainis praktiski iznīcināja visus Eiropas vīna dārzus. Rezultātā visi Eiropas vīna dārzi bija spiesti pārstādīt amerikāņu vīnogu kultūru, kas ir imūni pret filokseru

Pasākumi

Akcija Mācību nedēļa pieaugušajiem Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā

Uzsākot jaunu mācību gadu, no 2008.gada 1. līdz 7.septembrim Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā ar devīzi Mācību nedēļa pieaugušajiem norisināsies dažādas pieaugušajiem un...