Kafijas aizvietotāji

Komentāri (4) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Līga
zīles jāmaļ karstas, tad nevajadzētu būt problēmām ar dzirnaviņu lūšanu.
21.09.2011. plkst. 14:42
Edīte
Paldies par vērtīgo rakstu! Esmu dzērusi gan zīļu, gan cigoriņu, gan miežu kafiju. Zīļu kafiju gatavojot, sanāca skāde - salauzu kafijas dzirnaviņas, jo sagrauzdētas zīles pārāk cietas, tāpēc pirms malšanas jāsadauza ar āmuru. Pirmajam komentāram: nejauc cigoriņus ar cidonijām, kurām ir ērkšķi un tās ir skābas, taču ļoti vērtīgas un veselīgas!
21.10.2009. plkst. 11:10
Mēs ģimenes dārzā audzējām cigoriņus un to lasīšana, ērķšķi man spilgti palikuši atmiņā! Bet vispār tie ir skābi auglīšu, kuri ir pareizi jāapstrādā!
06.05.2008. plkst. 13:53
Cigoriņi man garšojuši jau no bērna kājas ;
05.05.2008. plkst. 19:06

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Speyer muzejā (Vācijā) ir izstādīta 1600 gadus veca vīna pudele

Pasākumi

Soloģitāristu duelis klubā "Rock’n’Riga"



16.jūlijā Rock’n’Riga aicina uz otro soloģitāristu dueli. Šī dueļa
dalībnieki ir: Arians Seviško, kurš stāsies pretim Paulam Ruško, bet otrajā
pārī spēkiem mērosies Jānis...