Reibinošais skūpsts

Reibinošais skūpsts

Valentīndienā ir daudz jābučojās un jāmīļojās, bet starplaikos starp abām šīm tik patīkamajām nodarbēm, lieliski iederēsies arī kāds krāšņs un gards kokteilis. Izmēģini šo!

Nepieciešamās sastāvdaļas

50 g Bacardi (gaišais)
2 ēd.k. svaigas zemenes
100 g šampanietis
25 g zemeņu liķieris
sasmalcināts ledus

Pagatavošana

Glāzē ieliek ledu.

Rumu, svaigas zemenes un liķieri sablenderē un ielej glāzē ar ledu. Pa virsu uzlej šampanieti.

Untitled 2.jpg - 95.75 KBRecepte tapa sadarbībā ar muzikālo restorānu „Fīlings” un bārmeni Juriju Špakovski.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ideālā variantā vīns būtu jāglabā 12 grādu temperatūrā, taču lielākā daļā vīnu lieliski saglabāsies temperatūrā līdz 21 grādam pēc Celsija. Vīna lielākie ienaidnieki ir karstums un temperatūras svārstības

Pasākumi

Sērijā „Klausāmgrāmata” izdotas Jāņa Ezeriņa „Noveles”

Audio grāmatu sērijā „Klausāmgrāmata” klajā laists piektais izdevums - rakstnieka Jāna Ezeriņa (1891- 1924) noveļu izlase. Aktieris Juris Strenga niansēti un intonatīvi bagātīgi...