Kā pagatavot La Bomba?

Kā pagatavot La Bomba?

Krāsainais kokteilis ar nosaukumu La Bomba tiek gatavots uz tekilas bāzes, sajaucot to ar apelsīnu liķieri un sulu. La Bomba kokteilis noteikti garšos  visiem, kam patīk latīņamerikāņu dejas, jūra, saule, pludmale. Pamēģini pārsteigt draugus ar šo kokteili jūsu pludmales ballītē!

Nepieciešamās sastāvdaļas

  • 2 tējk. cukurs
  • 2 laima daiviņas
  • 30 ml tekila (gold)
  • 30 ml Cointreau
  • 50 ml ananāsu sula
  • 50 ml apelsīnu sula
  • nedaudz grenadīna sīrups

Pagatavošana

cukurs_1.jpg - 43.38 KB2 tējkarotes cukura vienmērīgi izkaisa pa šķīvi

Sagriež laimu 4 daiviņās

ar_laimu_3.jpg - 35.6 KB Ar vienu laima daiviņu vienmērīgi ieziež glāzes maliņu

ar-cukuru_4.jpg - 40.13 KBGlāzi apgriež otrādi un ar ieziesto glāzes maliņu „riņķo” pa cukuru

ledu_seikeri_5.jpg - 42.5 KBŠeikeri līdz pusei piepilda ar ledu

apelsninu_sula_6.jpg - 34.92 KBApelsīnu sagriež uz pusēm un izspiež sulu. Sulu iepilda šeikerī

ananasu_sula_6.jpg - 34.82 KBPievieno arī ananāsu sulu, tekilu un liķieri

ielej_9.jpg - 39.58 KBVisas sastāvdaļas kārtīgi sašeiko un iegūto masu ielej glāzē

Dekorēšana

serve_grenadins_10.jpg - 61.33 KB¼ laima uzsprauž uz glāzes maliņas

grenadins_11.jpg - 39.29 KBPievieno nedaudz grenadīna sīrupu

beigas_12.jpg - 36.01 KBUn šīs vasaras muzikālākais un jautrākais kokteilis ir gatavs!


Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
mmm......:)
15.06.2008. plkst. 16:51
liepiņa
Oho- cik skaisti!
11.06.2008. plkst. 11:40

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mikipele, paej malā :) Napa ieleja (slavena vīna audzēšanas vieta ASV, Kalifornijā) ir pārspējusi Disnejlendu pēc to apmeklējošo tūristu skaita – vidēji gadā 5,5 miljoni

Pasākumi

Koncerti Domā 2009. gada maijā

Piektdien, 1.maijā, plkst. 19:00  
ĒRĢEĻMŪZIKAS KONCERTS
Ligita SNEIBE  ērģeles                Lolita LILJE...