Kā pareizi dzert degvīnu

Kā pareizi dzert degvīnu

Pirmkārt, ir nepieciešams labs iemesls. Bez iemesla dzert degvīnu ir nepareizi. Bet no otras puses, iemeslu vienmēr var atrast, piemēram, satiekot senus draugus, vai arī jaunus. Bet no tā izriet, ka par to ir jāiedzer...

Otrkārt, jābūt labai kompānijai. Svešu cilvēku kompānijā tev nav draudzīgs noskaņojums un degvīns nedzerās kā vajadzētu.

Treškārt, jābūt degvīnam. Turklāt tikpat labam kā kompānija. Neekonomējiet uz degvīna – ekonomija uz degvīna ir ekonomija uz veselību, tā ir ekonomija uz jautrību. Labs un tīrs degvīns – tas ir labs noskaņojums, lieliski pavadīts vakars un skaidra galva nākamajā rītā.

Kā vajag pareizi uzkost dzerot degvīnu? Vienmēr var atrast uzkožamo, kas patiks visiem.

Vēsturiski pati populārā uzkoda ir sālīti gurķi un siļķe. Tā teikt, zinātnieki neko labāku par sālītu gurķi izdomāt nevarēja, lai gan divdesmit gadus cīnījās par labāka uzkožamā izdomāšanu.

Zinātnieki par vislabākajiem uzkožamajiem ir atzinuši:

    * sālītu gurķi, kuriem ir iespējamas dažādas gastronomiskas variācijas;
    * skābētus kāpostus, kuri ģeniāli harmonē ar laba degvīna garšu;
    * siļķi, gatavotu ar sīpoliem un eļļu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 19. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Daudzi dārzeņi un praktiski visas augļu sulas satur vismaz nelielu alkohola daudzumu

Pasākumi

Izvirzīti Purvīša balvas 2008.gada otrā ceturkšņa nominanti

Augusta sākumā Purvīša balvas neatkarīgo ekspertu darba grupa izvērtēja 2008.gada otrā ceturkšņa (aprīļa – jūnija) notikumus Latvijas vizuālajā mākslā, rezultātā balvas fināla...