Dodamies vīna un gaļas ēdienu saderības meklējumos (oktobris)

Komentāri (2) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
lv
pelmeņi ... cepti... ar vīni...hmm. hmm. hmm
13.12.2009. plkst. 20:09
Tumsajos rudens vakaros ta vien gribas pasedet pie vina glazes un nobaudit ko garsigu klat!
18.10.2008. plkst. 16:01

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 14. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Labs galda vīns ir jāatver un jādekantē 1 līdz 24 stundas pirms pasniegšanas, lai maksimizētu tā smaržu un garšu

Pasākumi

Jauno mākslinieku darbu izstāde “Karstā laikmeta pērles”


Karstā laikmeta pērles. Brīdis, kad dzīvojam un kad esam pasaules telpā ir tik īss - kā uzplaiksnījums, kā mirklis, kad no nemirstības dzīlēm saules gaismā iznirst un iemirdzas...