Vīna gatavošanas ieteikumi + receptes

Komentāri (13) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
tas.pats
..vēl..pirms pilda pudeles pirms pēdejās noliešanas ir vēlams izfiltret, lai atbrīvotos no pdejam rauga šūnām. Vel ir velams nodzidrinat vīnu- ar tanīnu, bet tad tas paliek saussāks vai ar kadu citu dzidrinataju. Viins buus sabalansetaaks un noturiigaaks
26.11.2017. plkst. 19:49
piaggesiservice2010@gmail.com
Kredits Piedāvāt aizdevumus starp īpaši no 1000€ līdz 500.000€ : piaggesiservice2010@gmail.com Kredits Piedāvāt aizdevumus starp īpaši Man ir kapitāls, kas tiks izmantoti, lai piešķirtu īpašus aizdevumus īstermiņa un ilgtermiņa no 1000€ līdz 500.000€ ikvienam nopietni vēlas šo kredītu. 2% procenti gadā saskaņā ar kreditē summas kā īpaši es negribu pārkāpt augļošanu likumu. jums var atmaksāt vairāk nekā 1 līdz 15 gadiem atkarībā no kreditēto summu. tas ir jūs redzat par ikmēneša maksājumiem. Es lūdzu tikai atzīšanu rokrakstā sertificēts parāda un arī daži sniegtie daļas: piaggesiservice2010@gmail.com
28.12.2016. plkst. 14:07
iesāceejs
Kaut ko uzraudzeet meeģinu pirmo reizi.No ābolu sulas. Esmu salasiijies visādas receptes,tagad no 6.10.kādi 100 litri sulas gatavojas gan 3litru burkās,gan viina balonos. Salikts dažādās variācijās-gan tiira sula,gan ar roziineem,gan roziineem un cukuru,gan ar \"bioefekts\" viina raugu un cukuru. Visiem podiem galvā aptiekas gumijas cimdi,nostiprināti ar gumiju. Uz šo briidi negrib ruugt tikai trijas 3litru burkas.
16.10.2016. plkst. 20:59
Eizenija
Esmu noleejusi viinogu sulu no biezumiem,ieprieksh tas kopaa ar biezumiem ruuga 5 dienas.Ielejot sulu balonaa,tas ruugst strauji un putas naak paari.Kas ir nepareizi un ko man dariit?
31.10.2012. plkst. 14:26
Kalvados
kaut kādā netāda tā abolu recepte. nekas labs nevar sanākt 3-4 reizes pārlejot.
08.10.2012. plkst. 14:51
aivars
mulķības! Zilskābe rodas ķiršu kauliņiem mirkstot 6 līdz 7 gadus nenokāstā vīnā
28.07.2011. plkst. 21:20
Pievieno cukuru 2-3 reizes atkarībā no vīnmateriāla analizes rādītājiem
26.12.2010. plkst. 18:59
Arnis
Uz 10 kg āboliem cukurs jārēķina 20 proc.no izspiestās sulas
26.12.2010. plkst. 18:27
es
NAV JĀKARSĒ SULA ..gRRR
27.09.2010. plkst. 15:02
Andis
(bet ne daudz, jo zilskābe, ko tie satur, ir kaitīga veselībai), vīns iegūst rūgto mandeļu piegaršu.... Nevis kaitīga, bet ļoti indīga. Pats zinu ka nomira visi kāzu viesi kas bija malkojuši ķiršu vīnu ar kauliņiem. Kauliņi drīkst būt kompotā, kurš nerūgst. Tiklīdz rūgst tā inde klāt. Ja gribas mandeļu garšu tad veikalā var nopirkt smaržas un garšas esenci. Ja vīns garšo pēc kauliņiem, tad tādu dzert nedrīkst!!!
17.08.2010. plkst. 23:31
Edgars
Vīnogu šķirnes vīna pagatavošanai un kā pagatavot vīnu mājas apstākļos. Jaunvīns no "Tērvetes Zilajām" ir aromātiskāks, ar bagātīgāku garšas buķeti nekā franču Beaujolais Primeur! http://www.vinogudarzs.lv/vinogu-vins.html
27.12.2008. plkst. 12:44
armanc
paldies! ieliku grāmatzīmi :)
09.10.2008. plkst. 01:38
Izskatās, ka ļoti garšīgi!!! :)
05.06.2008. plkst. 09:55

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 21. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Termins ”Blanc de Noir” ir attiecināms uz baltajiem vīniem, kas pagatavoti no sarkanajām/melnajām vīnogām

Pasākumi

Jauniešu kultūras portālā HC.LV sākas konkurss „Jaunietis Eiropā!”

23. janvārī tiek atklāts jauns izglītojoši radošs konkurss jauniešiem par Eiropas Savienības jautājumiem „Jaunietis Eiropā!”, kas gada garumā mudinās jauniešus gūt zināšanas par...