Vīns – zivju ēdienu garšas uzlabotājs

Komentāri (2) Dilstošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Zivju ēdienu nevar uzlabot - nekas:d man negaršo, arī tā.
18.01.2008. plkst. 18:52
ella
Austrijā restorānā ēdu, kaut kādu smalku zivi. Man likās ka tai pietrūkst sāls un kaut k''adas garšvielas, bet kad piedzēru klāt glāzi vietējā Gruner Veltliner vīna... Viss mainījās un zivs tiešām likās fantastiska. Tas man bija atklājums,ka vīns tā var izmainīt zivs garšu.
25.04.2008. plkst. 14:05

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt taukaino zivju šķirnes

Pasākumi

INTĪMAIS MĀKSLĀ

Ar izstādi Intīmais mākslā muzejs vēlas atjaunot dekoratīvās mākslas un dizaina izstāžu tradīciju, kas dod pārskatu par šajās mākslas nozarēs notiekošajiem procesiem, sniedzot...