Vīns – zivju ēdienu garšas uzlabotājs

Komentāri (2) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ella
Austrijā restorānā ēdu, kaut kādu smalku zivi. Man likās ka tai pietrūkst sāls un kaut k''adas garšvielas, bet kad piedzēru klāt glāzi vietējā Gruner Veltliner vīna... Viss mainījās un zivs tiešām likās fantastiska. Tas man bija atklājums,ka vīns tā var izmainīt zivs garšu.
25.04.2008. plkst. 14:05
Zivju ēdienu nevar uzlabot - nekas:d man negaršo, arī tā.
18.01.2008. plkst. 18:52

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 07. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kāda slavena Francijas vīna dārza augsne tiek uzskatīta par tik vērtīgu un dārgu, ka vīndaris liek saviem darbiniekiem to nokasīt no apaviem, kad tie dodas no vīna dārza uz mājām

Pasākumi

Anasteiša atgriežas jaunā ampluā

Pārvarējusi veselības problēmas un mūzikas izdevniecību nomaiņu, dziedātāja Anasteiša (Anastacia) atgriežas ar jaunu izskatu, jaunu skanējumu, jaunlaulāta un ar jaunu albumu “Heavy...