Vīns – zivju ēdienu garšas uzlabotājs

Komentāri (2) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ella
Austrijā restorānā ēdu, kaut kādu smalku zivi. Man likās ka tai pietrūkst sāls un kaut k''adas garšvielas, bet kad piedzēru klāt glāzi vietējā Gruner Veltliner vīna... Viss mainījās un zivs tiešām likās fantastiska. Tas man bija atklājums,ka vīns tā var izmainīt zivs garšu.
25.04.2008. plkst. 14:05
Zivju ēdienu nevar uzlabot - nekas:d man negaršo, arī tā.
18.01.2008. plkst. 18:52

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 24. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Kalifornijā vīnogas pirmo reizi tika iestādītas 1769.gadā

Pasākumi

Grupas “a-ha” solists Mortens Harkets atgriežas ar jaunu albumu

Norvēģu grupas “a-ha” līderis Mortens Harkets pēc 12 gadu pārtraukuma izdevis savu otro solo albumu “Letter From Egypt”....