Vīns – zivju ēdienu garšas uzlabotājs

Komentāri (2) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ella
Austrijā restorānā ēdu, kaut kādu smalku zivi. Man likās ka tai pietrūkst sāls un kaut k''adas garšvielas, bet kad piedzēru klāt glāzi vietējā Gruner Veltliner vīna... Viss mainījās un zivs tiešām likās fantastiska. Tas man bija atklājums,ka vīns tā var izmainīt zivs garšu.
25.04.2008. plkst. 14:05
Zivju ēdienu nevar uzlabot - nekas:d man negaršo, arī tā.
18.01.2008. plkst. 18:52

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Liepājas Simfoniskais orķestris (LSO) Liepājā un Ogrē

Uzsākot 2009. gadu, Liepājas Simfoniskais orķestris (LSO) noskaņojies skaudri, bet apņēmīgi, jo 23. janvārī Liepājas teātrī pl. 19.00 un 24. janvārī Ogres novada Kultūras centrā pl....