Vīns – zivju ēdienu garšas uzlabotājs

Komentāri (2) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ella
Austrijā restorānā ēdu, kaut kādu smalku zivi. Man likās ka tai pietrūkst sāls un kaut k''adas garšvielas, bet kad piedzēru klāt glāzi vietējā Gruner Veltliner vīna... Viss mainījās un zivs tiešām likās fantastiska. Tas man bija atklājums,ka vīns tā var izmainīt zivs garšu.
25.04.2008. plkst. 14:05
Zivju ēdienu nevar uzlabot - nekas:d man negaršo, arī tā.
18.01.2008. plkst. 18:52

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Tangavikas Čagas ļaudis tic, ka melis var tikt noindēts, ja viņš izdzer alu, kas sajaukts ar nesen nogalināta upurjēra asinīm

Pasākumi

Hardangas vijole un nedzirdēta Norvēģijas mūzika

Jau ziņots, ka 23. janvārī Liepājas Teātrī un 24. janvārī Ogres novada Kultūras centrā simfoniskās mūzikas cienītājiem būs iespēja dzirdēt koncertu „Norvēģijas skarbais...